Over ons

Samen werken aan een sneller herstel

Wij zijn als Mijn Herstelportaal onafhankelijk en richten ons volledig op herstel. Wij weten hoe belangrijk het is dat er duidelijkheid is bij alle betrokken partijen en wat er voor nodig is om tot herstel te komen. Door samen te werken met alle betrokken behandelaren wordt het voor de herstelarts mogelijk om daadwerkelijk regie te voeren en in te grijpen waar nodig. Uiteindelijk werken we zo aan een sneller herstel en hogere klanttevredenheid!

Het ontstaan van Stichting
Mijn Herstelportaal

Francie Peters (Directeur van de Bureaus) en Lilian Ouwerkerk (Directeur van DBC) hebben in 2019 de krachten gebundeld en Stichting Mijn Herstelportaal opgericht. Met het motto “een snelle en doelgerichte aanpak na een ongeval of letselschade” willen zij zorgen voor een betere doorlooptijd en hogere klanttevredenheid. Beide hebben jarenlange ervaring in de letselschadebranche en kunnen hierdoor ook hun motto waarmaken.

Nieuws

Regelmatig zijn wij te vinden in een van de branchemagazines.
Onderstaand vind je een overzicht van geplaatste interviews en nieuwsberichten.

Interview in Afwikkeling Personenschade / aflevering 2 - 2022

In dit interview vertellen Lilian Ouwerkerk en herstelarts Jarno Krol over wat Mijn Herstelportaal kan betekenen voor letselschadeslachtoffers, wanneer kies je ervoor, hoe zit het proces in elkaar en wanneer is een traject geslaagd.

‘De herstelarts: de spiegel die vaak in de reguliere behandelend sector ontbreekt’

Lees hier het hele interview.

Interview in het SCHADEmagazine / editie 06 - 2021

Francie Peters en Lilian Ouwerkerk in het Schademagazine (editie 6 – 2021) over Mijn Herstelportaal.

“Mijn Herstelportaal komt niet uit de lucht vallen. De gehele personenschadewereld heeft het er al tijden over dat een betrokkene centraal behoort te staan. Maar ook al streven alle professionals dit na, het betekent niet automatisch dat de focus ook aan het begin van een traject op herstel ligt. En de overtuiging van Lilian en Francie is dat hoe langer het duurt eer de weg naar herstel in gang wordt gezet, des te langer het ook duurt voor een slachtoffer daadwerkelijk hersteld is.”

Lees hier het hele interview.

Interview op Letselschade.nu / 15 januari 2021

Francie Peters en Lilian Ouwerkerk in een interview door letselschade.nu (15 januari 2021) over de start van Mijn Herstelportaal..

Beide initiatiefnemers geloven sterk dat door tijdig te investeren in herstel van slachtoffers zij sneller zo optimaal mogelijk weer kunnen participeren in leven en werk, de klanttevredenheid omhoog gaat en er tevens op de schadelast bespaard kan worden. In dit interview gaan we dieper op het concept in. 

Lees hier het hele interview.

Ons team

Maak kennis met het team van Mijn Herstelportaal

Rinske van Engelen

Herstelarts
BIG-nummer: 69926793401

Dean Kerens

Herstelarts
BIG-nummer: 9922650801

Hedi de Leeuw

Senior fysiotherapeut en paramedisch adviseur

Ijjou Oulfakir

Office medewerker

Sophie Ouwehand

Manager

Anita Riksten

Psycholoog

Lilian Ouwerkerk

Directeur

Francie Peters

Directeur

Samenwerkingspartners

De krachten bundelen om zo het gewenste doel te bereiken. Dat is het belang van een goede samenwerking.

Stichting Mijn Herstelportaal is ontstaan uit een samenwerking tussen: